Életünknek manapság kevés olyan területe van, amelyet annyi ellentmondásos információ terhel, mint az étrendünk: együnk sok húst, ne együnk sok húst, a teljes kiőrlésű gabonák egészségesek, a teljes kiőrlésű gabonák katasztrofálisak, csak bizonyos élelmiszereket szabad fogyasztanunk, mindent ehetünk, de mértékkel, és így tovább. A különböző kultúrák évszázados konyhái a bonyolult biológiai igények és a környezet által finomhangolt evolúció eredményei. Mit tehetünk az egészségünkért a tömegélelmiszerek korában? Stephen Le kanadai biológiai antropológus könyve elődeink táplálkozási stratégiáit feltáró nagy ívű történeti áttekintés, a világ különböző földrészein élő embereket és az ottani ételfogyasztási szokásokat bemutató szórakoztató útirajz, aktuális tudományos kutatás és meggyőző életmód-tanácsadó egyszerre.
Megvásárolható formátumok és részek |
---|
teljes könyv 1-296 - pdf Ár: 2 500 Ft |
Kosárba |
teljes könyv - epub Ár: 2 500 Ft |
Kosárba |
teljes könyv - mobi Ár: 2 500 Ft |
Kosárba |
Ingyenesen megtekinthető részek |
---|
A táplálkozás százmillió éves története - egyéb 1-14 pdf |
Ingyenesen megtekinthető részek | Oldalak | Formátum | Letöltés | |
---|---|---|---|---|
A táplálkozás százmillió éves története - egyéb | 1-14 |
Kedves Látogatónk!
Tájékoztatjuk, hogy a honlapon felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmazunk,
személyes adatait pedig az
Adatkezelési tájékoztató
szerint kezeljük. A honlap további böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához és személyes adatainak az
Adatkezelési Tájékoztató alapján történő kezeléséhez.